Altın sarısı renkli, orta gövdeli, rahat içimli Ale türü bir bira. Bahar tazeliğini çağrıştıran narenciye kokularıyla son derece ferahlatıcı.
Kehribar renginde, orta gövdeli, düşük alkol seviyesine karşılık kuvvetli bir aromaya sahip. Karamel, baharat ve narenciye kokuları baskın.
IPA türü bira için az alkollü, düşük acılık ancak bol şerbetçiotu ile yorumlanmış bira. Açık sarı rengi, bol köpüğü, yoğun meyve tatlarıyla kolay içimli.
Yavru ağzı renginde, orta gövdeli, baharsı, ferahlatıcı ve hafif mayhoş. Çiçek kokuları, kırmızı meyve ve hafif zencefil tatları ile içimi -özellikle sıcak günlerde- çok kolay bir bira.
Bol şerbetçiotu ile yorumlanmış keyifli bir buğday birası. Hafif bulanıklığı, yoğun ve kalıcı köpüğüyle karanfil, meyve ve narenciye kabuğu aromalarına sahip.
Yüksek alkol oranı, yoğun acılık ve bol şerbetçiotu içerir. Çam iğnesi, greyfurt ve baharsı aromalarıyla yoğun bir lezzete sahip.
Muğla çam balı ve kırmızı pancar içeren, yüksek alkollü bira. Koyu pembe rengi ve çilekli kremayı andıran köpüğüyle çok sıradışı, ancak çekici bir görüntüye sahip. İçiminde bal ve zengin çiçeksi kokular ön planda.
Opak siyah renkli, orta gövdeli bir porter. Bitter çikolata ve kahve tatlarıyla yüksek alkolünü hissettirmeyen, ipeksi dokulu bir bira.
Bol şerbetçiotu ile, lager biraların aromasını arttırarak herkesi ters köşeye yatıran bir IPL. Berrak, kırık beyaz, yoğun köpüklü. Çiçeksi ve meyvemsi kokulara önce bal tatlılığı, ardından portakal yaprağı acılığı ile eşlik eden dengeli, lezzetli bir lager.
Öküzgözü ve Boğazkere. Siyah erik, kiraz ve biber kokuları ile orta tanenli, ağızda kalıcı tadımlı kırmızı sek şarap. Özellikle peynir, etli salata, makarna ve pizza ile çok uyumludur.
Sangiovese. Fransız ve Amerikan fıçılarda 18 ay dinlendirilmiş. İçimi keyifli meyvemsi bir şaraptır. Olgun tanenli ve baharatlı bitişe sahiptir. Pizza ve makarna harika eşlikçisidir.
Burunda ve damakta kırmızı meyve aromaları, kırmızı erik, frambuaz ve vişne notaları hakim. Kadifemsi tanenlerle zarif içimli, orta üstü bir bitişe ve yıllanma potansiyeline sahiptir. Özellikle olgun peynir, kızartılmış sebze, makarna, pizza ve (baharatlı) kırmızı et ile çok iyi gider.
Cabernet Sauvignon ve Merlot. Burunda karadut ve böğürtlen hissediliyor. Damakta dolgun, zarif tanenli. Meyveli bir bitişe sahip. Şarküteri, dana, makarna ve pizza ile çok uyumlu.
Montepulciano. 18 Ay boyunca meşe fıçılarda dinlendirilmiş. Yoğun siyah meyve aromaları, dengeli, yumuşak ve kadifemsi yapısıyla kırmızı et, makarna ve pizzaya mükemmel bir eşlik olacaktır.
Burunda karadut, mürdüm eriği ve karabiber, damakta gövdeli ve yoğun, bitişte meyve ve baharatlı. Özellikle etli pizzalarla uyumu çok iyi.
Denizli Çal bölgesi üzümlerinden üretilmiştir. Burunda baharat kokuları ve siyah orman meyveleri ön plandadır. Tam gövdeli, dengeli asidite ve tanen yapısı ile damakta uzun bitişli hissedilmektedir.
Denizli Çal bölgesi üzümlerinden üretilmiştir. Burunda kırmızı orman meyveleri ön plandadır. Orta gövdesi ve yüksek asiditesi ile ferahlatıcı etkisi hissedilir.
Sauvignon Blanc ve Sultaniye. Meyveli, güçlü asitli ve rahat içimli. Zengin ve ferahlatıcı. Yemek öncesi ve salata, peynir, balık/deniz ürünleri, beyaz et ve kremalı makarna ile çok iyi gider.
Sauvignon Blanc ve Chardonnay. Burunda elma, kavun, ananas ve limon aromaları hissediliyor. Ağızda canlı, gövdeli ve bitişinde meyveli. Salata, balık/deniz ürünleri, tavuk ve vejeteryan yemekler ile çok uyumlu.
Sauvignon Blanc. 3 Ay boyunca sur-lie tekniği ile olgunlaştı. Burunda limon, şeftali, kavun ve armut. Damakta portakal çiçeği ve turunçgil aromaları ile asiditesi ve mineralitesi oldukça dengeli, canlı ve lezzetli bir şarap. Salata, balık/deniz ürünleri ve vejeteryan yemekler ile çok uyumlu.
Garganega Trebbiano. Zarif limon, ananas ve kavun aromaları. Canlı ve dengeli. İdeal bir aperatif şarabıdır. Özellikle peynir, salata, balık/deniz ürünleri ve beyaz etler ve vejeteryan yemeklere iyi eşlik eder.
Burunda yeşil elma, limon ve şeftali aromalarının zarif harmonisi, damakta canlı ve ferah, bitişte meyveli. Salatalarla ve hem deniz ürünlü hem de peynirli pizzalarla uyumu çok iyi.
Kapadokya bölgesinde yer alan goble bağ sisteminde yetişen üzümlerden üretilmiştir. Burunda renkli çiçek kokuları, mineralitesi yüksek ve dengeli asiditesi ile ferahlatıcı bir beyaz.
Kalecik Karası. Burunda gül ve misket limonu. Canlı kırmızı meyve tatlarıyla, sek bir şaraptır. Aperatif olarak ve sebze, balık/deniz ürünleri ve beyaz et ile çok uyumludur.
Pinot Grigio. Harika açık somon rengi vardır. Meyvemsi, hafif, yumuşak ve ferahlatıcıdır. Aperitif olarak idealdır. Başlangıçlar, şarküteri, pasta ve pizza ile mükemmel eşlik eder.
Cabernet Sauvignon ve Merlot. 3 Ay boyunca sur-lie tekniği ile tortusu üzerinde olgunlaştı. Hem burunda hem damakta çilek, mürdüm eriği, şeftali, kiraz gibi kırmızı meyve aromaları. Dengeli asiditeye sahip ferah, taptaze bir rozedir. Peynir, salata, somon, deniz ürünleri, beyaz ete harika eşlik eder.
Shiraz. Burunda çilek, kırmızı elma, kiraz. Ağızda canlı, ferah, meyveli ve uzun bitişe sahip. Deniz ürünleri, pizza ve makarna ile çok iyi uyum sağlar.
Nevşehir Çat bölgesi Kalecik Karası ile Denizli Çal bölgesi Öküzgözü üzümlerinden üretilmiştir. Burunda çiçeksi şekerli kokular, damakta çilek, kırmızı orman meyveleri, kiraz gibi aromaları hissedilmektedir. Dengeli ve serinletici bir roze.